2023. - Győri Sakk-kör 2022.

gysk.hu
Tartalomhoz ugrás
SUNDAY5
online versenysorozat
Minden vasárnap 17:00-tól!
svájci rendszer/6 forduló/8 min+2 sec


REGISZTRÁCIÓ a versenyekre

BELÉPÉS a Győri Sakk-kör Klubba (vagy QR-kód)

2023/I
2023. január 8. - 2023. március 26.
chess.com versenyszabályok
- A játékos a játszmája közben nem használhat semmilyen külső segítséget a játszmájával kapcsolatban (pl. információk, jegyzetek, könyvek, telefon, adatbázisok, elemzések sakkprogramokkal, külső emberi segítség).
-  A játszmát (Zoom/Meet kamerás játszma) egy csendes, háttérzaj nélküli szobában kell játszani, lehetőleg egyedül, azaz más személy ne tartózkodjon ott.
-  Ajánlott a nagy képernyős (min 10”) eszközön, például laptopon, asztali számítógépen vagy nagy táblagépen való játék. A játszmához webböngésző használata javasolt a telefonos applikáció helyett, mert a böngészők megbízhatóbbak. Nem ajánlott kis képernyős eszközön játszani (<10”), mint például mobiltelefonon vagy kisméretű táblagépen.
-  Nagy sebességű internetkapcsolat (min. 2 Mbps) szükséges a játszmákhoz. A lassú vagy megbízhatatlan internetkapcsolat a játszma elvesztését okozhatja, melyért minden esetben a játékos a felelős és nem a chess.com.
- A játék menete alatt a játékos NE váltson a böngészőfülek és a (szoftver) ablakok közt, NE kattintgasson máshová, csak a sakktáblára játék közben, mert az a játékból (és a chess.com-ról) való kitiltást vonhatja maga után. Az más eszközről, vagy böngészőből egyidőben történő második belépés a szerverre, ugyancsak kizárást vonhat maga után.
- Zoom/Meet kamerás játszma esetén a játékos fülében vagy közelében nem lehet adat vagy hang fogadására és/vagy továbbítására alkalmas eszköz (például fejhallgató, fülhallgató, mikrofon stb.). Minden hallókészüléket (még az orvosilag felírtakat is) el kell távolítani a játék megkezdése előtt. A játékos arca, füle és teljes feje jól láthatónak kell lennie a kamerában, fejét vagy annak részét sem takarhatja el kapucnis pulóver, sapka, sál, fejfedő stb.
Info: +36 70 38 06 882 *** info@gysk.hu
Vissza a tartalomhoz